title=
CATALÀ  |   ESPAÑOL  |   ENGLISH

PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓ

CONSTRUCCIONS I PROMOCIONS ANEMCO S.L., és una empresa familiar constituïda l’any 1.991 a Palafrugell (Girona), amb àmbit provincial, que fou creada per els Germans Andújar Ramos desde l’experiència adquirida en l’empresa del seu pare Construccions Anna (1.975). Des de l’any de la seva creació l’empresa ha anat creixent, començant essent només els cinc germans amb tres treballadors al seu càrrec i a la data d’avui l’empresa consta d’uns trenta-cinc treballadors.


La política d’empresa consta que per cada obra hi ha un directiu-(Cap d’obra) que es fa càrrec de tota la coordinació, des dels seus treballadors fins als subcontractats, d’aquesta manera la nostra empresa té un conctacte directe i real amb la situació de l’obra i que pot informar en cada moment al Promotor.


L’ambit d’actuació de treballs és per la província de Girona.


ADMINISTRACIÓ

Els directius estan preparats per fer-se càrrec de les instruccions de la Direcció Facultativa de l’obra, com interpretació de projecte, medicions, plànols, confecció de pressupostos i certificacions i tot el relacionat amb l’execució administrativa de l’obra.


La nostra empresa té les següents classificacions;


  • Certificat REA inscrita amb data 09/07/2008
  • Classificació Empresarial des del 1.991; per treballar en obra Pública.
  • Anemco està en possessió dels certificats de Gestió de Qualitat ISO 9001:2008 i Sistema de Gestió Ambiental ISO 14001:2004

CERTIFICAT 9001

CERTIFICAT 14001

La nostra oficina està preparada amb personal qualificat i noves tecnologies informàtiques (ordinadors, Internet, programes de gestió i delineació (auto-cad), plooter impressió de plànols en color), per una major agilitat i rapidessa d’execució de l’obra.


LA FILOSOFIA DE L'EMPRESA

És la qualitat del servei als nostres clients, tant en qualitat de tracte humà, recursos davant d’inconvenients que poden surgir durant l’execució de l’obra, qualitat-preu de material, professionalitat dels nostres treballadors i cura del medi ambient.


title=
Carrer Mestre Sagrera, núm. 47-53 bx. 1 - 17200 PALAFRUGELL - E-mail:info@anemco.es
Nota Legal - Mapa Web